Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De Netflix-thrillerserie Who is Erin Carter? zou wel eens heel leuk kunnen worden

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In Who is Erin Carter? raakt een Britse lerares in Spanje betrokken bij een brute overval op een supermarkt. En dat roept allerlei vragen op. Wie is deze vrouw?

Het leven van de Britse Erin is niet heel bijzonder. Ze is invaller op een school in Spanje en ze woont met haar echtgenoot, die verpleger is, en hun dochtertje in een gated community in het plaatsje Palomino, vlak bij Barcelona. Dat leven komt op z'n kop te staan wanneer ze in een supermarkt is, net als er een gewapende overval plaatsvindt.

Ware identiteit

Erin blijkt onvermoede vechterskwaliteiten te hebben en ze slaat de overvallers tot moes. Helaas voor Erin wordt alles vastgelegd op beveiligingscamera's. Bovendien lijkt een van de daders haar te herkennen. Erin moet er alles aan te doen om haar ware identiteit geheim te houden. 

Snabba Cash

De hoofdrol wordt gespeeld door de Zweedse actrice Evin Ahmad, die bekend werd dankzij de Netflix-serie Snabba Cash. Sean Teale speelt haar Spaanse echtgenoot. De serie is gemaakt door de productiemaatschappij die ook verantwoordelijk is voor The Crown

Who is Erin Carter? staat vanaf 23 augustus op Netflix.