Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De Netflix-serie The Gentleman van Guy Ritchie is bijna af

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Regisseur Guy Ritchie maakte in 2020 de hele leuke film The Gentlemen met o.a. Matthew McConaughey, Charlie Hunnam en Colin Farrell. En die film wordt nu een Netflix-serie. De opnamen zijn inmiddels afgerond. 

De film The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Parson (Matthew McConaughey) die een enorm marihuana-imperium heeft opgebouwd. Wanneer bekend wordt dat hij de hele boel wil verkopen, zet dat van alles in beweging. Veel criminelen zijn geïnteresseerd in de drugshandel en dat leidt tot allerhande samenzweringen, omkoop- en chantage-pogingen. Alles om de handel te stelen. 

Eddie Halstead

Dit is de synopsis van de gelijknamige serie: 'Soldaat Eddie Halstead erfde het landgoed van zijn vader, om daarna te ontdekken dat het bovenop het marihuana-imperium van Mickey Pearson ligt. Heeft hij in huis wat nodig is om zich te redden in de Britse onderwereld en de hele zaak over te nemen?'

Matthew McConaughey

In de serie speelt Theo James de hoofdrol als Eddie. Andere acteurs in de reeks zijn Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Daniel Ings, Alexis Rodney en Kaya Scodelario. De acteurs uit de serie zien we waarschijnlijk niet terug al zou het best zo kunnen zijn dat bijvoorbeeld Matthew McConaughey nog even langskomt voor een gastrol. 

The Gentlemen bestaat uit 8 afleveringen waarvan in ieder geval de eerste twee worden geregisseerd door Guy Ritchie. Hoogstwaarschijnlijk staat de serie begin volgend jaar op Netflix. 

Als je de film nog niet gezien hebt, doe dat dan vooral want die is zeer de moeite waard. 

The Gentlemen

Actie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie