Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix maakt releasedatum erotische serie Sex/Life seizoen 2 bekend

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Seizoen 1 van de serie Sex/Life zat vol met stomende seks en in de teaser van de tweede reeks gaat het ook weer los. Heel lang hoeven we niet meer te wachten op al die opwinding, Sex/Life 2 staat op 2 maart op Netflix. 

Voor degenen die het gemist hebben, Sex/Life gaat over Billie Connelly (Sarah Shahi) een moeder die genoeg heeft van de sleur van haar burgerlijke leven en gaat fantaseren over avonturen met haar ex-vriend Brad (Adam Demos).

Met wie eindigt Sarah?

Seizoen 1 eindigde met Sarah die het goedmaakte met haar echtgenoot Cooper (Mike Vogel) om het daarna toch weer te proberen met Brad. Maar hij leek daar geen zin in te hebben. 

Lees onze recensie van seizoen 1 van Sex/Life

De piemel van Brad Demos

De eerste reeks viel, behalve door de grote hoeveelheid seks, vooral op door het tumult rondom het enorme lid van acteur Adam Demos tijdens een douchescène. Na heel veel geruchten en verhalen is tot op de dag van vandaag nog steeds niet duidelijk of dat de echte piemel van Demos was of dat hij gebruik maakte van een prothese. Wellicht krijgen we daar in seizoen 2 van Sex/Life een antwoord op. 

Sex/Life

Komedie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie