Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Lekker bingen op nieuwjaarsdag? Deze Netflix-series zijn daar perfect voor

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Wat is er na een late oudejaarsnacht nou lekkerder dan je dag bingend op de bank door te brengen? Deze Netflix-series zijn het perfecte kijkvoer voor nieuwjaarsdag.

Modern family seizoen 11

Voor de allerlaatste keer geeft de familie Pritchett weer een kijkje in hun leven in Modern family. De langlopende successerie neemt met het elfde seizoen afscheid van de kijker, dus na deze achttien afleveringen is de koek echt op. Sinds 2009 hebben we de Pritchett-kinderen zien opgroeien, en nu zijn ook Alex en Luke klaar om het huis te vertalen. Voor Mitchell en Cameron gaat nog een langgekoesterde wens in vervulling. 

Zet Modern family op je kijklijst

Cobra Kai seizoen 3

In het derde seizoen duikt Cobra Kai nog dieper in de geschiedenis van de Karate Kid-films waarop de serie is gebaseerd. Daniel en Johnny slaan de handen ineen terwijl het gevaar van Johnny's oude leermeester Kreese steeds groter wordt. Verder maakt de serie een excursie naar Japan, waar Daniel meer leert over de geheimen van zijn leermeester Mr. Miyagi. Ook duiken er enkele andere vertrouwde Karate kid-personages op.

Zet Cobra Kai op je kijklijst

 

Equinox

Zoek je een serie die een afgerond verhaal vertelt maar wel makkelijk in één dag is af te kijken? Dan is de duistere Deense miniserie Equinox een prima keuze. In zes delen van ongeveer drie kwartier zie je het verhaal van Astrid, die op negenjarige leeftijd zag hoe de examenstudenten van haar plaatsje op een schoolreis vertrokken om nooit meer terug te keren. Twintig jaar later wordt het verleden weer opgerakeld door een mysterieus telefoontje van een beller tijdens haar radioprogramma. 

Zet Equinox op je kijklijst

Bridgerton

Hoor je de hele week al enthousiaste verhalen over Bridgerton, maar heb je nog geen tijd gehad om er eens lekker voor te gaan zitten? Grijp dan vandaag je kans. In Bridgerton draait het om twee families: de Bridgertons en de Featheringtons. Beide families zijn op zoek naar vrijgezellen voor hun dochters en de knappe graaf van Hastings is de ultieme prijs. Een mysterieuze roddelaarster lijkt de kansen van Daphne Bridgerton echter te verpesten. Bridgerton is met het verstand op nul genieten van aantrekkelijke mensen in mooie kleren en pikante situaties: ideaal voor nieuwjaarsdag.

Zet Bridgerton op je kijklijst

Chilling adventures of Sabrina part 4

Ook voor Chilling adventures of Sabrina valt het doek. Op nieuwjaarsdag zette Netflix de allerlaatste acht afleveringen voor je klaar, en we kunnen al verklappen dat de serie afscheid neemt met een knallend einde. Nadat het vorige seizoen de fans had achtergelaten met twee Sabrina's moet er nu een oplossing worden gevonden om dat recht te zetten. Ook moeten de acht Eldritch Terrors worden verslagen. Verder zijn er nogal wat tijdreisperikelen, waarbij het handig kan zijn om je in de voorgeschiedenis van Sabrina te verdiepen. Lees daarom ook deze 10 dingen die je nog niet wist over Sabrina!

Zet Chilling adventures of Sabrina op je kijklijst

Sweet home

Buiten het appartement van de jonge kluizenaar Hyun-soo gebeuren vreemde dingen en veranderen mensen in monsters. De bewoners van zijn gebouw zetten alles op alles om te overleven. De nieuwe Zuid-Koreaanse Netflix-serie Sweet home is gebaseerd op een gelijknamige webstrip en pakt stevig uit met special effects, van stop-motion tot computeranimatie. Ook de bonte personages en typisch Koreaanse humor maken de serie de moeite waard.

Zet Sweet home op je kijklijst

Cobra Kai

actie | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Modern family

komedie | serie | 2012

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie