Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Waar wordt de Netflix-serie Virgin River opgenomen?

Series | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Virgin River is een van de meest populaire series op Netflix en dat komt niet alleen door de verhaallijnen. Veel kijkers zijn ook een beetje verliefd geworden op het pittoreske plaatsje waar de serie zich afspeelt. Maar waar is dat precies?

Eerst maar het slecht nieuws; Virgin River is een fictieve plek. In de serie zou het in Californië liggen, maar de meeste opnamen worden toch echt gemaakt in Vancouver. Andere plekken die voorbij komen in Virgin River zijn Burnaby, Port Coquitlam en Squamish, en die liggen allemaal in Canada. 

Het huisje van Mel

Het bekende beeld met daarin het bordje 'Welcome to Virigin River' is een eindje bij Vancouver vandaan geschoten op Pioneer Avenue in Agassiz. Het knusser huisje van Mel is trouwens wel echt. Daar woont de conciërge van Murdo Frazor Park in North Vancouver. Het huis van Doc is te vinden in New Westminster.

Het huisje van Mel
Het huisje van Mel

Robyn Carr

Robyn Carr, de schrijfster van de boeken waarop Virgin River is gebaseerd, vertelde in een interview dat ze van lezeressen regelmatig de vraag krijgt waar Virgin River ligt. Blijkbaar hebben veel mensen zin in een verhuizing naar zo'n pittoreske plek waarin iedereen op elkaar let. 

Het vierde seizoen van Virgin River is op dit moment te zien bij Netflix. 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie