Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ryan Murphy maakt Netflix-serie over moordenaar Jeffrey Dahmer

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

Ryan Murphy maakte al prachtige series voor Netflix en waagt zich voor zijn volgende project aan seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. De serie gaat Monster: the Jeffrey Dahmer story heten.

Jeffrey Dahmer was een Amerikaanse seriemoordenaar/lustmoordenaar, necrofiel, kannibaal en verzamelaar van lichaams- en skeletdelen die in totaal zeventien mannen van het leven beroofde. Hij begon met moorden in 1979, maar was het meest actief in 1991, het jaar waarin hij eindelijk werd gepakt.

The Milwaukee Cannibal

Er valt genoeg te vertellen over The Milwaukee Cannibal, zoals de bijnaam van Dahmer luidde. En niet alleen over hem, maar ook over de politie die er af en toe een potje van maakte in deze zaak. Zo brachten ze een jongen die was ontsnapt aan de klauwen van Dahmer doodleuk terug naar diens huis om alsnog vermoord te worden. 

10 delen

De serie van Ryan Murphy (Ratched, The politician, Hollywood) telt 10 delen en loopt van begin jaren zestig tot begin jaren negentig. De eerste acteur is al gecast, dat is Richard Jenkins die de vader van Dahmer speelt, Lionel Dahmer. Lionel stond zijn zoon steevast bij en betaalde de advocaten. Wie de rol van Jeffrey Dahmer gaat spelen, is nog niet bekend.

957 jaar

Dahmer kreeg eengevangenisstraf van 957 jaar maar daar zat hij er maar een paar van uit. Het monster werd in 1994 vermoord door een mede-gevangene. 

Heb je al gestemd op een van de fantastische series die meedingen voor de Guidinc. Streaming Video Awards? Doen hoor! 

Stem hier!