Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

In de ontroerende Netflix-serie Lost Ollie komt een knuffelkonijn tot leven

Series | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De vierdelige miniserie over een knuffelkonijn dat zijn baasje kwijtraakt en er alles aan doet om weer thuis te komen, belooft een hele mooie te worden. En als je de trailer van Lost Ollie ziet, vind jij dat ook. 

Lost Ollie is een serie met echte mensen en geanimeerde knuffelbeesten. In de trailer is te zien dat Ollie en het jongetje Billy beste vrienden zijn. Maar wanneer vervelende schoolgenoten Ollie afpakken van Billy raakt het konijn verdwaalt. Het enige dat hij wil is terug naar Billy en tijdens die zoektocht ontmoet hij allerlei andere mensen en levende knuffelbeesten. 

Ollie’s Odyssey

De stem van Ollie is van Jonathan Groff (Mindhunter), zangeres Mary J. Blige is Rosy, een stoere teddybeer die aan elkaar is genaaid van stukjes ander speelgoed. Tim Blake Nelson speelt clownpop Zozo, op wie Ollie kan bouwen voor handige adviezen. Kesler Talbot speelt Billy, Gina Rodriguez en Jake Johnson zijn zijn ouders. Lost Ollie is gebaseerd op het boek Ollie’s Odyssey van schrijver en tekenaar William Joyce. 

Als je nog niet helemaal overtuigd bent of Lost Ollie de moeite waard is, dan overtuigt de trailer je vast en zeker. Lost Ollie staat op 24 augustus op Netflix.