Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix koopt serie 39 steps met Benedict Cumberbatch

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: BBC
©
Foto: BBC

39 Steps is een actiethriller waarin een doodgewone man in een wereldwijd complot terecht komt om de wereld te resetten. En dat is een onderwerp waar veel complotdenkers vast wel mee uit de voeten kunnen.

De serie is gebaseerd op het boek van John Buchan uit 1915 die de basis was voor de film 39 Steps die in 1935 werd gemaakt door Alfred Hitchcock. In de serie wordt de wereld zoals we die kennen in 39 stappen veranderd. En Richard Hannay (Benedict Cumberbatch) is de enige die in de weg staat. 

Modern

In de originele film draait het complot om Britse militaire geheimen maar voor de nieuwe tv-serie wordt de boel wat moderner gemaakt en speelt het zich af in de huidige tijd. 

The Mauritanian

Sherlock-ster Benedict Cumberbatch heeft net de bioscoopfilm The Mauritanian afgerond. Die film gaat over het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en gevangen werd gezet in Guantanamo Bay.

Daarna maakt Cumberbatch zich op om weer eens Doctor Strange spelen in twee Marvel-films: Spider-Man: No Way Home en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Zo kijk je alle Marvel-films en -series in de goeie volgorde