Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Binnenkort nieuw op Netflix: Selling Tampa, de zwarte versie van Selling Sunset

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Selling Sunset is zo'n succes voor Netflix dat de streamingdienst met een spin-off komt die Selling Tampa heet. En ditmaal bestaat de cast van de realityserie uit alleen zwarte vrouwen.

De opzet van de serie is precies hetzelfde als Selling Sunset (waarvan het vierde seizoen net op Netflix staat), mooie vrouwen die dure huizen verkopen. In Selling Sunset gebeurt dat in Los Angeles, in Selling Tampa is de standplaats Tampa in Florida. 

Allure Realty

De baas van de makelaars is Sharelle Rosado, een veterane uit het leger die nu makelaarskantoor  Allure Realty runt. Daarnaast is Sharelle ook nog moeder van drie kinderen én is ze zwanger van de vierde. Haar vriend, voormalig American Footballer-speler Chad Johnson is helemaal gek op kinderen, want voor hem is het de achtste. 

Roddels en ruzie

De makelaars in dienst van Allure Realty zijn Juawana Colbert-Williams, Colony Reeves, Anne-Sophie Petit-Frere, Rena Frazier, Karla Giorgio, Tennille Moore en Alexis Williams. Zij moeten de huizen verkopen en natuurlijk is er onderling veel geroddel en geruzie, net zoals in Selling Sunset

Selling Tampa staat op 15 december op Netflix

Selling Sunset

amusement | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie