Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix geeft nu al groen licht voor seizoen 2 van The Night Agent

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Dat is snel! Slechts een week na de première van de actieserie The Night Agent maakt Netflix bekend dat er een tweede seizoen gaat komen. En daarmee gaat de wens van heel veel kijkers in vervulling. 

The Night Agent wordt over de hele wereld massaal bekeken. Wat dat betreft is het geen verrassing dat de reeks een vervolg krijgt. Maar de snelheid waarmee de verlenging gebeurt is dat wel. Netflix doet er meestal een stuk langer over om dit soort beslissingen te nemen. Het bewijst dat de streamingdienst veel vertrouwen heeft in The Night Agent

10 afleveringen actie

In The Night Agent komt de beginnende FBI-agent Peter Sutherland (Gabriel Basso) in een complot terecht waarbij ook hooggeplaatste figuren uit het Witte Huis zijn betrokken. En dat levert 10 afleveringen lang veel schietpartijen, ontploffingen en autoachtervolgingen op. Heerlijk! 

Lees ook onze recensie van The Night Agent

Peter wordt spion

In de laatste scène heeft Peter een baan geaccepteerd als 'night agent'. Hij wordt een spion en stapt op het vliegtuig richting een geheime missie. Daarbij laat hij zijn nieuwe liefde, Rose (Luciane Buchanan), achter, die plannen heeft om in Californië te gaan werken. Gaan we haar nog terugzien? De makers laten weten dat ze wat al wat ideeën hebben, dus het ziet er goed uit voor Peter en Rose. 

The Night Agent

Actie | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie