Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix heeft al een opvolger voor Virgin River in de pijplijn: Ransom Canyon

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Terwijl de opnamen voor het vijfde seizoen van Virgin River in volle gang zijn, werken de makers al aan een opvolger. Ransom Canyon wordt een western-dramaserie. 

Net als Virgin River is Ransom Canyon origineel een boekenreeks. Jodie Thomas schreef tot nu toe acht boeken, dus als de serie aanslaat, kan Netflix even voort. De reeks gaat over vier families die op een ranch in Texas wonen. En dat staat garant voor mooie plaatjes van indrukwekkende vergezichten.

Staten Kirkland

Hoofdpersoon is de hedendaagse stoere cowboy Staten Kirkland die -wanneer het leven hem te veel wordt, troost zoekt bij de knappe Quinn O'Grady, die ook weer een groot geheim heeft. De jonge Lucas Reyes is de zoon van het hulpje op de ranch, maar Lucas wil meer van zijn leven maken en heeft zijn zinnen gezet op de universiteit. Wanneer hij op een avond een verkeerde beslissing neemt, komt zijn leven op een heel ander spoor terecht. 

Crimineel Yancy Grey wil intussen alleen maar lang genoeg in Ransom Canyon blijven om zijn portemonnee te spekken.

Lees ook: seizoen 5 van Virgin River komt eraan

Ransom Canyon

Virigin River is de perfecte serie om succes mee te hebben voor Netflix, de reeks is goedkoop om op te nemen en brengt veel geld op. We moeten nog wel even wachten op Ransom Canyon want de opnamen zijn nog niet eens begonnen. 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie