Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste nieuwe Netflix-films en series in december 2021

Series | 20 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is zeker niet alleen kerst wat de klok slaat in december op Netflix, er valt voor iedereen genoeg te beleven in de feestmaand!

Woensdag 1 december

The Power of the Dog

Jane Campion, bekend van de serie Top of the Lake en de film The Piano regisseert deze film over twee broers gespeeld door Benedict Cumberbatch en Paul Dano. Dano is zachtaardig terwijl Cumberbatch een briljante maar wrede man speelt. Ze zijn samen eigenaar van de grootste ranch in Montana. Wanneer het personage van Paul Dano trouwt met een weduwe, gespeeld door Kirsten Dunst, doet Cumberbatch er alles aan om haar kapot te maken.

Woensdag 1 december

Lost in Space seizoen 3

Het gezin Robinson moet nog steeds zien te overleven op een vreemde planeet. Aan het einde van seizoen 2 raakten de ouders en kinderen elkaar kwijt en dat is niet best in een wereld waar de insecten je kunnen eten. 

Donderdag 2 december

Single All the Way

Overtuigde vrijgezel Peter (Michael Urie) overtuigt zijn beste vriend Nick net te doen alsof hij zijn vriendje is zodat zijn familie niet meer aan zijn kop zeurt. maar wanneer de moeder van Peter een blind date voor hem regelt met haar knappe trainer, loopt alles in het honderd.  

Vrijdag 3 december

La Casa de Papel seizoen 5B

Er wordt geschoten en er zijn explosies en achtervolgingen te zien in de teaser voor het slot van het vijfde seizoen van de Spaanse successerie. Ook wordt er door de Professor gezinspeeld op nog meer doden. Bovendien maakt hij een grote fout die wel eens fataal zou kunnen zijn. Wie gaat het einde van de serie halen en wie niet?

Vrijdag 3 december 

Mixtape

Aan de vooravond van het jaar 2000 vindt de 12-jarige Beverly Moody een mixtape, gemaakt door haar inmiddels overleden ouders. Beverly is grootgebracht door haar oma Gail (Julie Bowen), die niet veel praat over haar dochter. Daarom ziet Beverly het bandje als een manier om meer over haar ouders te weten te komen. Terwijl ze daarmee bezig is, wordt ze vrienden met buurmeisje Ellen, Nicky en Anti, de eigenaar van een platenzaak.

Vrijdag 10 december

The Unforgivable

Sandra Bullock speelt Ruth Slater die na twintig jaar vrij komt nadat ze werd veroordeeld voor een gewelddadig misdrijf. Maar na haar vrijlating begint de ellende pas echt. Ruth is een sociale paria geworden. Het enige wat nog hoop geeft is het jongere zusje dat ze niet meer zag sinds ze de gevangenis in draaide. In tegenstelling tot de horrorfilm Bird Box is dit dus een serieus drama. Behalve Sandra zien we ook nog Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal en Viola Davis in de belangrijkste rollen.

Donderdag 16 december

A California Christmas: City Lights

Het vervolg op dé kersthit van vorig jaar, A California Christmas. Callie en Joseph zijn nu een jaar samen en runnen een melkveebedrijf en wijnmakerij. Maar wanneer Joseph terug moet naar de stad, en Callie alleen achter blijft, loopt hun liefde gevaar.   

Vrijdag 17 december 

The Witcher seizoen 2

Henry Cavill krijgt het als monsterjager Geralt of Rivia in het nieuwe seizoen behoorlijk druk met monsters, oorlog en spectaculaire zwaardgevechten. Geralt is ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Woensdag 22 december

Emily in Paris seizoen 2

Meer avonturen van de Amerikaanse Emily in Parijs. Op het einde van seizoen 1 gaven Emily en haar sexy onderbuurman Gabriel eindelijk toe aan hun lusten. Maar dat ligt nogal moeilijk omdat Emily goede vrienden is met zijn ex Camille. En dan heeft Emily ook nog iets prils lopen met Mathieu Cadault, de modeman die het haute couture-huis van zijn oom Pierre runt. 

Vrijdag 24 december

Don't Look Up

Komedie die barstensvol zit met Hollywoodsterren. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Matthew Perry, Jonah Hill en Ariana Grande zijn allemaal van de partij in deze komedie over twee astronomen die de wereld proberen te waarschuwen voor een asteroïde die de aarde dreigt te vernietigen. 

Vrijdag 31 december

The Lost Daughter

De door Maggie Gyllenhaal geschreven en geregisseerde film gaat over een vrouw die tijdens een vakantie aan de kust wordt geconfronteerd met haar demonen. Olivia Colman, Dakota Johnson en Peter Sarsgaard spelen de hoofdrollen. 

Vrijdag 31 december

Cobra Kai seizoen 4

Gezworen vijanden Johnny Lawrence en Daniel LaRusso werken samen om de school van John Kreese te verslaan in het U18 All Valley Karate Toernooi. En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. 

Vrijdag 31 december

Stay Close 

Dit is weer een serie naar een boek van hitschrijver Harlan Coben. Een van de hoofdpersonen is Megan (Cush Jumbo), een werkende vrouw met drie kinderen. Ray (Richard Armitage) was ooit een veelbelovende documentairemaker die nu vastzit in een saaie baan en Broome (James Nesbitt) is een rechercheur die een vermissingszaak niet los kan laten. Dan duikt een vriend uit het verleden van Megan op. Deze Lorraine heeft nieuws dat het leven van alledrie de hoofdpersonen kan verwoesten.

The Witcher

Avontuur | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie