Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Niets leuks op tv? Stream deze zomerse series en films op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Of je nu op vakantie gaat of niet: dankzij de laptop of tablet zijn je favoriete streamingdiensten altijd binnen handbereik. Ook deze zomer blijven ze jou voorzien van leuke nieuwe series en films. Hier zie je wat Netflix deze zomer voor jou in petto heeft, met elke week een nieuwe zomerse titel.

Vivo

Vivo is een grappige kinkajoe, een rolstaartbeertje dat veel bekijks trekt op de zonovergoten straten van Havana. Samen met zijn eigenaar Andrés verdienen ze de kost met zang en dans. Op een dag stuurt Andrés de kleine Vivo op een belangrijke missie naar Miami: hij moet een liefdeslied brengen naar een oude vlam. Lin-Manuel Miranda (Hamilton) schreef en zong de liedjes voor deze zomerse animatiefilm, waarin je ook de stem van Gloria Estefan hoort.

Meer over Vivo bij Guidinc.

The Last Letter from Your Lover

Als journaliste Ellie (Felicity Jones) in het archief op een stapel brieven stuit, ontdekt ze dat deze het verhaal vertellen van een romance uit de jaren zestig. De brieven voeren de kijker terug in de tijd naar de zonovergoten Rivièra, waar Jennifer Stirling en Anthony O'Hare (Shailene Woodley en Callum Turner) bij elkaar de liefde vinden. Een romantisch drama met elegant geklede hoofdrolspelers en een heerlijk vakantiegevoel.

Meer over The Last Letter from Your Lover bij Guidinc.

Never Have I Ever

Als een kind van Indiase ouders heeft Devi (Maitreyi Ramakrishnan) het niet gemakkelijk op haar Amerikaanse middelbare school. Ze wil de sociale ladder beklimmen, waar worstelt met haar relaties met familie en vrienden. In het tweede seizoen van deze sympathieke serie hangt er ook veel romantiek in de lucht, en dat brengt zo zijn eigen problemen met zich mee. Never Have I Ever werd bedacht door Mindy Kaling (The Office), die zich baseerde op haar eigen ervaringen.

Meer over Never Have I Ever bij Guidinc.

Virgin River

Met een derde seizoen van tien kersverse afleveringen keert Netflix weer terug naar Virgin River, het landelijke dorpje in het noorden van Californië waar verpleegster Melinda haar problemen hoopte te vergeten. In plaats daarvan vond ze de aantrekkelijke bareigenaar Jack. Aan het eind van seizoen twee zag het er niet goed uit voor Jack, en in het nieuwe seizoen wordt die cliffhanger snel opgevolgd met nieuwe dramatische en romantische perikelen.

Meer over Virgin River bij Guidinc.

Vivo

Musical | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie