Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De Netflix-serie Knokke Off is de Nederlands/Vlaamse versie van Gossip Girl

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: VRT/Netflix
©
Foto: VRT/Netflix

In Vlaanderen was Knokke Off al een flinke hit toen de reeks dit voorjaar werd uitgezonden op de VRT en nu kunnen ook wij kijken naar de reeks over feestende jongeren in de Belgische badplaats. 

Twintigers Alexander (Willem De Schryver), zijn vriendin Louise (Pommelien Thijs) komen beiden uit steenrijke families en spenderen hun zomer al feestend in Knokke. Maar van binnen zijn ze niet erg gelukkig, ook al omdat hun ouders torenhoge verwachtingen hebben. 

Wraak

Alexander wil graag een eigen club uit de grond stampen, maar wanneer hij de investeerders van zijn vader (Geert Van Rampelberg) daarvoor wil aanspreken, krijgen vader en zoon grote ruzie en wil Alexander vooral wraak. 

Anna Drijver

Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) brengen hun zomer door in Cadzand, waarbij Daan al snel omgaat met de rijkeluiskinderen uit Knokke. Wanneer ze vrienden worden, ontdekt Daan dat zijn moeder een alternatieve agenda heeft deze zomer. 

Trailer

Knokke Off kreeg hele aardige recensies in België, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Een exacte datum geeft Netflix nog niet, maar waarschijnlijk is de serie nog deze maand te zien.