Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix bestelt nieuw seizoen van Firefly Lane

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De dramaserie Firefly Lane met Sarah Chalke en Katherine Heigl krijgt een tweede seizoen. En daarmee doet Netflix vast een hoop mensen een plezier.

Firefly Lane gaat over Kate en Tully. De twee vrouwen zijn ondanks hun totaal verschillende levens, onafscheidelijk. We zien ze als tieners, daarna op de universiteit, tijdens hun eerste baantjes en als volwassen vrouwen die ook niet meer precies weten hoe het leven in elkaar zit.

Cliffhanger

Het eerste seizoen eindigde met een enorme cliffhanger waarin we zagen dat de gezworen vriendinnen bloedbonje hadden. We weten alleen niet waarom. Het was dan ook een rotstreek geweest wanneer Netflix ons had laten zitten. 

Lees ook: Firefly Lane seizoen 1 checken of skippen?

Wanneer verschijnt seizoen 2?

Sarah Chalke en Katherine Heigl zijn nog geheimzinnig in onderstaande aankondiging over wanneer we het tweede seizoen van Firefly Lane kunnen verwachten. Het is mogelijk dat seizoen 2 van Firefly Lane begin februari 2022 in première gaat, maar wees niet verbaasd als nieuwe afleveringen later in de winter of de lente uitkomen. Je leest het natuurlijk op Guidinc. wanneer de definitieve release datum bekend is.

Series die lijken op Firefly Lane

Kun je niet zo lang wachten op het nieuwe seizoen van Firefly Lane, check dan de Netflix-serie Virgin River. Je vindt nu al twee seizoenen van de serie op Netflix en het derde seizoen is zojuist aangekondigd! Lees hier alles over Virgin River. Of check Ginny & Georgia!