Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix maakt docuserie over The Most Hated Man on the Internet

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De bijnaam The Most Hated Man on the Internet had Hunter Moore te danken aan het blad Rolling Stone. Netflix maakte een driedelige documentaireserie met die titel over de Amerikaan die een site vol wraakporno beheerde.

Hunter Moore is wat je noemt een rotzak en hij verdiende zijn bijnaam 'The most hated man on the internet' eerlijk. Moore plaatste op zijn site AnyOneUp.com seksoto's en video's die hij kreeg toegestuurd van willekeurige mannen of die hij stal uit mailboxen. Daarbij postte hij ook de namen en adressen van de slachtoffers.

Levensverwoester

Dat er duizenden vrouwen tegen hun zin op zijn site stonden, interesseerde hem helemaal niets. Moore noemde zichzelf een 'professionele levensverwoester' en had als droom een mediatycoon te worden. Ten koste van alles. 

Charlotte Laws

Maar in 2012 was het feest voor Moore voorbij. Een moeder van een van de slachtoffers werd hem fataal. Charlotte Laws werkte twee jaar lang keihard om Moore op te sporen, sprokkelde bewijs via 40 slachtoffers bij elkaar en gaf alles aan de FBI.

Gevangenis

In de docu The Most Hated Man on the Internet draait het vooral om de slachtoffers van Hunter Moore die in 2015 tot twee jaar en zes maanden cel werd veroordeeld. 

The Most Hated Man on the Internet staat vanaf 27 juli op Netflix