Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat komt er in april naar Netflix?

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wil je nu al weten wat er in april op Netflix te zien valt? Wij verzamelden alle films en series die de streamingdienst nu al op het programma heeft staan voor volgende maand.

1 april

Worn stories

Documentaireserie waarin echte mensen bijzondere verhalen vertellen over kledingstukken die veel voor ze betekenen. 

2 april

Just say yes

Romantische komedie met Yolanthe Cabau en Jim Bakkum in de hoofdrollen. 

The Serpent

Britse dramaserie over seriemoordenaar Charles Sobhraj met een glansrol voor de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg. 

Concrete Cowboy

Film met Idris Elba die een zwarte stadscowboy in Noord Philadelphia speelt.  

7 april

Snabba Cash seizoen 1

Zweedse misdaadserie over een vrouw die in de problemen komt wanneer ze geld van criminelen leent om een bedrijf te starten. 

7 april

This is a Robbery: The World's Biggest Art Heist

In 1990 weten twee mannen, verkleed als agenten een museum in Boston binnen te komen, en miljoenen aan kunst te stelen. De werken zijn nog steeds zoek en voor degene die ze boven water weet te krijgen, wacht een beloning van 10 miljoen dollar. Deze documentaire onderzoekt hoe de roof in z'n werk ging. 

7 april

Dolly Parton: A Musicare Tribute

Een concert ter ere van de geweldigheid van Dolly Parton. Katy Perry, Leon Bridges, Miley Cyrus, Chris Stapleton, Shawn Mendes, Yolanda Adams en Willie Nelson zingen allemaal nummers van de grote Dolly. 

Zero

Comedyserie over een tiener die zichzelf onzichtbaar kan maken. Hij wordt door een onverlaat gebruikt om macht over de buurt te krijgen en leert dan een mysterieuze kunststudente kennen.

9 april 

Thunder Force

Melissa McCarty wordt per ongeluk een superheld en besluit met een vriendin om de stad Chicago te vrijwaren van criminelen. 

14 april

Love and Monsters

Dylan O'Brien speelt Joel Dawson, een tiener die net de liefde van zijn leven gevonden heeft wanneer een monster-apocalyps roet in het eten gooit. Jaren later leven alle overlevenden in ondergrondse kolonies omdat de monsters over de wereld heersen. Wanneer Joel via een radio contact krijgt met Aimee besluit hij haar te gaan opzoeken. Maar daarvoor moet hij wel een heel eind lopen en de kans dat hij de tocht niet overleeft is levensgroot. 

14 april

Dad stop embarrassing me seizoen 1

Een comedyserie met Jamie Foxx die hij baseerde op zijn eigen relatie met dochter Corinne. 

Why did you kill me

In 2006 werd de 24-jarige Crystal Theobald in haar hoofd geschoten terwijl ze een ritje in een auto maakte in een buitenwijk van Los Angeles. Haar moeder spoorde eigenhandig de daders op.

16 april

Snelle: Zonder Jas naar Buiten

De carrière van rapper Snelle nam de afgelopen jaren een enorme vlucht, maar het publiek kent de man achter de rapper nog niet zo goed. Dat moet veranderen met deze documentaire.

Why are you like this

Australische comedyserie over beste vriendinnen Penny, Mia en hun huisgenoot Austin die zich een weg door het leven banen. 

22 april

Stowaway

In Stowaway (verstekeling) spelen Toni Colette en Anna Kendrick spelen astronauten die op missie gaan naar Mars. Maar net nadat ze zijn gelanceerd, ontdekken ze dat er een verstekeling aan boord is. Ze kunnen niet terug naar de aarde en ze hebben niet genoeg voorraden voor een extra persoon aan boord. Wat moeten ze met de verstekeling doen? Hem overboord kieperen lijkt de beste optie, maar dan moeten ze het wel allemaal eens zijn.

Searching for Sheela

Wild Wild Country is een van de beste documentaire-series op Netflix. En de reeks krijgt na drie jaar een vervolg met Searching for Sheela, een film van een uur over de latere jaren van een van de idiote hoofdrolspelers, Ma Anand Sheela.

23 april 

Shadow and bone

Een van de grootste nieuwe series van dit jaar voor Netflix over een soldaat met magische krachten. 

Misfit 3: De finale

In de serie gaan de Misfits een bijzonder jaar tegemoet. De vriendengroep werkt aan een musical. Terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwacht wordt verboden. De nieuwe schooldirectrice Agnes wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar daar laat Julia het niet bij zitten. Samen met de Misfits en nieuwe vrienden werken ze in het geheim aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Gaat het de vriendengroep lukken om hun droom musical op te voeren en hun school terug te krijgen?

30 april

Things heard and seen

Horrorfilm waarin Amanda Seyfried en James Norton een getrouwd stel spelen dat na de verhuizing ontdekt dat hun huwelijk net zo sinister is als het nieuwe huis waarin ze wonen.