Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De Netflix-actie serie Fubar met Arnold Schwarzenegger heeft een releasedatum én bewegende beelden

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De eerste tv-rol ooit van Arnold Schwarzenegger is aanstaande. In de komische actieserie Fubar speelt Arnold een CIA-agent die tot zijn verrassing ontdekt dat zijn dochter bij dezelfde organisatie werkt. En je kunt nu naar de eerste teaser kijken. 

Fubar (een afkorting van Fucked up beyond all repair) is gebaseerd op de actiekomedie True Lies uit 1994 waarin Arnold Schwarzenegger de hoofdrol speelt met Jamie Lee Curtis, Tom Arnold en Bill Paxton. Een vader en dochter werken al jaren als CIA-agenten maar weten dat niet van elkaar zodat hun hele relatie een grote leugen is. Als ze elkaars geheim ontdekken, moeten ze samenwerken als partners en dan leren ze elkaar pas echt kennen.

Monica Barbaro

Fubar vertelt precies hetzelfde verhaal als de film alleen speelt actrice Monica Barbaro nu dochter Emma. Jay Baruchel speelt Carter Perlmutter, de nietsvermoedende vriend van Emma. Hij werkt als basisschoolleraar. Travis Van Winkle is een baas bij de CIA. 

Zinderende actie met humor

In de korte teaser is Schwarzenegger schietend en motorrijdend te zien terwijl hij 'I'm back baby!' zegt. Volgens showrunner Nick Santoro wordt Fubar geweldig : "Wat ik altijd fantastisch vond aan Arnold Schwarzenegger is hoe grappig hij was terwijl hij iemand in elkaar sloeg. Daarom wilde ik van Fubar een hysterische spionageserie maken gecombineerd met zinderende actie. Dat en nog veel meer is gelukt met deze serie." 

Fubar staat op 25 mei op Netflix.