Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix kondigt achtste Harlan Coben-verfilming aan: Fool Me Once

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Fool Me Once wordt de nieuwste samenwerking tussen schrijver Harlan Coben en Netflix. Actrice Michelle Keegan (foto) speelt de hoofdrol in de achtdelige thriller.

Harlan Coben is verantwoordelijk voor heel wat Netflix-hits. The Stranger, Stay Close, The Woods en Safe deden het allemaal heel erg goed op de streamingdienst. Vandaar dat Netflix nog even doorgaat met de Amerikaanse schrijver die gelukkig heel wat boeken op zijn naam heeft. 

Dode man leeft

Fool Me Once is gebaseerd op het gelijknamige Harlan Coben-boek uit 2016. Dat speelt zich af in de Verenigde Staten, voor de serie is de locatie verplaatst naar Groot-Brittannië. Hoofdpersoon is Maya Stern die probeert haar leven weer op de rit te krijgen na de brute moord op haar man Joe. Maar wanneer Maya thuis een nanny-cam installeert om haar dochtertje in de gaten te houden, ziet ze later op de beelden een bekende figuur. Het is haar man! 

Lees hier alles over Harlan Coben-series op Netflix

Nog een moord

Rechercheur Sami Kierce, leidt het moordonderzoek naar Joe maar hij worstelt zelf ook met nogal wat geheimen. Intussen proberen Abby en Daniel, Maya's nicht en neef, de waarheid over hun moeders moord te achterhalen, die een paar maanden eerder plaatsvond. Het ligt voor de hand dat de twee moordgevallen iets met elkaar te maken hebben.

Richard Armitage 

En zo klinkt Fool Me Once als een typische Harlan Coben-serie, vol met onverwachte wendingen en verrassingen. Joe wordt gespeeld door Richard Armitage. Hij was eerder te zien in Stay Close en The Stranger. Joanna Lumley speelt de moeder van Joe. Adeel Akhtar is rechercheur Kierce.

De opnamen voor Fool Me Once zijn net begonnen, dus waarschijnlijk duurt het nog een jaar voordat we het resultaat kunnen zien. 

Fool Me Once wordt zeker niet de laatste Harlan Coben-verfilming. Hierna volgen sowieso nog Myron Bolitar, Six Years en Run Away.


Stay Close

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Stranger

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie