Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Netflix overspoelt ons met 5 nieuwe fantastische true crime-series

Series | 21 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix presenteert zichzelf graag als 'the home of true crime' en maakt die bewering helemaal waar met de aankondiging van 5 fantastische nieuwe series.

Van de eerste wisten we al dat ie zou komen. Tiger King 2 komt nog dit jaar naar de streamingdienst en Netflix belooft dat de tweede reeks net zo idioot gaat worden als deel 1. 

Maar er is veel meer onderweg en zo te horen worden die veel interessanter dan Tiger King. Wat dacht je van:

The Tindler Swindler

Documentaire over de Israëlische fraudeur Shimon Hayut die talloze vrouwen oplichtte door zich op Tinder voor te doen als Russische oligarch. Maar dat pikken die vrouwen niet meer.

Bad Vegan

De eigenaresse van een restaurant wordt bedonderd door een man die belooft haar eten beroemd te maken en haar hond ook, zolang ze hem maar geen vragen stelt over zijn steeds raardere verzoeken.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

Het verhaal van een in 2005 veroordeelde oplichter. Opgelost, zou je denken. Maar dan gebeurt er iets ongelooflijks waardoor een familie vreest voor de veiligheid van hun moeder vanwege diezelfde oplichter.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Crypto-investeerders veranderen in internetspeurders om de mysterieuze dood van crypto-miljonair Gerry Cotten te onderzoeken. Daar zit behoorlijk wat eigen belang bij want zij geloven dat Gerry 250 miljoen van ze heeft gestolen en ze willen dat geld terug.  

 

Tiger King 2 staat dit jaar al op Netflix, maar op de rest moeten we wachten tot 2022.