Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Narcos: Mexico-spin off over El Chapo in de maak bij Netflix

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Tweëeneenhalf jaar na seizoen 3 van Narcos: Mexico werkt Netflix aan een vervolg over het drugskartel van El Chapo. En waarschijnlijk keer Alejandor Edda terug als Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán

Aan het einde van Narcos: Mexico waren veel hoofdpersonen van de verschillende Mexicaanse kartels op een vervelende manier aan hun einde gekomen of ze zaten in de gevangenis. 

Amado Fuentes

Amado Carrillo Fuentes overleed na complicaties tijdens plastische chirurgie, al gingen er geruchten dat hij nog leefde. Hoe dan ook was zijn broer Vicente nu de grote man van het Juarez kartel. 

Sinaloa kartel

Ramón Arellano Félix van het Tijuana kartel werd vermoord en zijn twee broers moesten uitvechten wie de volgende baas zou worden om het op te nemen tegen het Sinaloa kartel.

El Chapo

El Chapo zat in de gevangenis maar toch breidde hij zijn macht alleen maar uit. Samen met Ismael 'El Mayo' Zambada was hij de baas van het Sinaloa kartel. El Chapo wist in 2001, enkele dagen voordat hij zou worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten te ontsnappen door zich te verstoppen in een wasmand. Daarna ging hij vrolijk verder als leider van zijn kartel. Pas in 2014 werd hij opnieuw gearresteerd. 

Het zal een tijdje duren voordat we de spin-off gaan zien op Netflix, de opnames moeten nog beginnen. 

Narcos: Mexico

Misdaad | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie