Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Na goed nieuws ook slecht nieuws over Virgin River

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Virgin River krijgt heel binnenkort een nieuw seizoen en in december volgen er nog eens twee speciale kerstafleveringen. Maar er is ook minder leuk nieuws...

Het zijn goede tijden, slechte tijden voor de fans van Virgin River. Al op 7 september begint het vijfde seizoen van de geliefde serie. Ook werd bekend dat het jaar wordt afgesloten met twee speciale kerstafleveringen. Kerst in Virgin River: wat wil een mens nog meer?

Domper

Na zoveel goed nieuws is een dompel bijna gegarandeerd, en daar zorgde hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge voor. Mel uit Virgin River liet op haar Instagram weten dat het zevende seizoen van de serie waarschijnlijk flink vertraagd wordt. De opnames zijn namelijk nog altijd niet begonnen. 

Staking

Hoewel de serie in het Canadese Vancouver wordt geschoten is de cast en crew grotendeels Amerikaans. Dat betekent dat er volop gestaakt wordt onder de medewerkers. "Ik heb altijd heimwee als ik op de set ben", laat Breckenridge vamuit Altanta weten, "maar nu voelt mijn lichaam alsof het in Vancouver hoor te zijn, dus dat is heel bizar."

Seizoen 5

Maar eerst kunnen we dus genieten van seizoen vijf. In de aanloop naar de nieuwe afleveringen deelden de acteurs van Virgin River hun gevoelens over het paradijselijke plaatsje in een Instagram-video. Laat het aftellen naar 7 september maar beginnen!