Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Na Ballers komt nu ook de HBO-serie Insecure naar Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Vorige week kwam al het nieuws dat de HBO-serie Ballers binnenkort op Netflix staat en nu volgt de comedyreeks Insecure. Daarin proberen beste vriendinnen Issa en Molly hun leven in Los Angeles in goede banen te leiden.

HBO MAX is tegenwoordig van Warner Bros. Discovery en die zender is met Netflix overeengekomen dat de laatste tijdelijk wat series van de eerste mag uitzenden.Dat komt omdat Warner Bros. nogal in geldnood zit.

Insecure is leuk

De Netflix-abonnees plukken de vruchten van die overeenkomst want Ballers is een hele leuke serie en ook Insecure is helemaal niet verkeerd.

Vriendin Molly

Hoofdpersoon is Issa (Issa Rae) die halverwege de twintig is en problemen heeft in alle aspecten van haar leven. Ze is de enige zwarte vrouw op haar werk en de relatie met haar vriend dreigt op de klippen te lopen. Intussen lukt het haar beste vriendin Molly (Yvonne Orji), ondanks dat ze een succesvol advocate is, maar niet om een behoorlijke man te vinden.

Fris

Dat klinkt allemaal niet heel erg vernieuwend, maar Insecure voelt toch heel fris aan. En grappig bovendien, wat handig is aangezien we het hier over een comedyserie hebben.

En als je van rap houdt, zit je ook goed, want de sountrack van Insecure staat vol met (vrouwelijke) rappers.

1 augstus

Insecure liep in totaal vijf seizoenen en die staan vanaf 1 augustus allemaal op Netflix.