Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Special van Mythic Quest als opwarmer voor seizoen twee

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Vanaf vandaag kun je kijken naar een speciale aflevering van Mythic Quest, misschien wel de leukste serie op Apple TV+. En seizoen twee laat niet lang op zich wachten: de trailer is er al!

In Mythic Quest kijk je mee met de werknemers van een gamesbedrijf. En dat is me een stelletje idioten! De arrogante Ian Grimm (Rob McElhenney) is het creatieve hoofd en drijft zowel de programmeurs als commerciële medewerkers tot wanhoop. Vooral de ambitieuze Poppy (Charlotte Nicdao) heeft het zwaar te verduren.

Lees hier onze eerdere recensie van Mythic Quest

Specials

Na het eerste seizoen van Mythic Quest, dat de ondertitel Raven's Banquet kreeg, verschenen er twee specials om het gat tussen seizoen een en twee op te vullen. In de eerste - Quarantine - moesten de medewerkers door de coronamaatregelen via Zoom werken. 

Special twee kun je vanaf vandaag zien op Apple TV+. In Everlight zie je hoe het team het normale kantoorleven weer oppakt. Hoewel: echt normaal wordt het nooit in Mythic Quest. Voor deze special verzorgde niemand minder dan Anthony Hopkins een speciale voice-over.

Seizoen 2

Op het tweede seizoen van Mythic Quest hoef je niet lang te wachten: Dat staat op 7 mei op Apple TV+. Hier onder zie je alvast de trailer.