Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vanaf vrijdag op Disney+: The Mysterious Benedict Society

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Met een nieuwe serie voor jong en oud is er weer een extra reden om Disney+ aan te zwengelen. The Mysterious Benedict Society is een spannende, geheimzinnige en komische serie, en de trailer kun je nu alvast bekijken.

The Mysterious Benedict Society zou eigenlijk verschijnen op de Amerikaanse streamingdienst Hulu, maar werd verplaatst naar Disney+. Goed nieuw voor de Nederlandse kijkers, want nu kunnen we ook hier genieten van de verfilming van Trenton Lee Stewarts populaire tienerboekenserie.

Benedict en Curtain

De excentrieke Nicholas Benedict ronselt vier getalenteerde weeskinderen om hem te helpen een naderende ramp af te wenden. Hij legt uit dat de wereld wordt bedreigd door een plaag van geheime boodschappen, verstuurd via radio en tv. Achter deze boodschappen schuilt de duistere organisatie L.I.V.E. van de geheimzinnige Ledroptha Curtain.

Trailer

Aan de trailer te zien wordt The Mysterious Benedict Society een serie die zowel bij tieners als hun ouders in de smaak gaat vallen. Het heeft wel wat weg van A Series of Unfortunate Events, de Netflix-verfilming van een andere succesvolle tienerboekenreeks.

Tony Hale

De hoofdrol in de serie - of eigenlijk zijn het er twee - wordt gespeeld door Tony Hale. Je kunt de acteur kennen als zoon Buster uit Arrested Development en als Gary Walsh uit Veep. Deze laatste rol leverde hem twee Emmy Awards op. Hale verzorgde ook de stem van Forky in Toy Story 4

Première

Vanaf vrijdag 25 juni kijk je op Disney+ naar de eerste twee afleveringen van The Mysterious Benedict Society. Daarna volgt er elke week een nieuwe episode.