Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Belgisch Bad Boys for Life-duo aan de slag voor Marvel?

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah wordt genoemd als regisseurs van de geplande serie Ms. Marvel. De filmmakers hadden eerder dit jaar succes met hun eerste Hollywoodopdracht, de actiefilm Bad boys for life.

Het tweetal, dat meestal op de titelrol prijkt als Adil & Bilall, lijkt een prima keuze voor het project. De regisseurs groeiden op in België en hebben een Marokkaanse achtergrond. In hun eerdere films, zoals Black en Patser, gingen ze in op de ervaringen van jonge moslims in een westerse maatschappij. Met Bad boys for life, een laat vervolg op de Bad boys-films met Will Smith en Martin Lawrence, braken ze internationaal door.

Ms. Marvel

De hoofdpersoon in Ms. Marvel is Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaanse superheldin en de eerste moslima onder de helden in het Marvel-universum. In de strips maakte ze haar debuut in 2013. Omdat ze populair was bij de lezers kreeg ze een jaar later haar eigen stripserie. 

Disney+

Ms. Marvel is een van de Marvel-series die Disney+ voor de komende jaren in de planning heeft staan. Wanneer je hem precies kunt zien is nog niet duidelijk: mogelijk wordt de heldin eerst geïntroduceerd in de tweede Captain Marvel-film. Welke actrice in de huid van Ms. Marvel zal kruipen is nog niet bekend.