Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Heksenserie Motherland: Fort Salem op Prime Video

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

De serie Motherland: Fort Salem staat vanaf 20 november op Amazon Prime Video. De serie heeft op de site Rotten Tomatoes een publieksscore van 96% dus de verwachtingen zijn hoog.

Motherland: Fort Salem werd al op de Amerikaanse televisie uitgezonden en is later deze maand dus te zien op Prime Video. 

Heksen

Driehonderd jaar geleden werd besloten om te stoppen met de heksenverbrandingen in Salem. In plaats daarvan werden de heksen ingezet in een elite team van het leger. De rekruten trainen op Ford Salem en hun missie is om The spree te verslaan, een terroristische organisatie te verslaan. 

Drie rekruten

We volgen drie van die rekruten met speciale krachten: Abigail Bellweather (Ashley Nicole Williams) komt uit een lange lijn van militaire heksen. Raelle Collar (Taylor Hickson) is een genezeres met zelfmoordneigingen en Tally Craven (Jessica Sutton) wil heel graag de oorlog in, maar haar moeder is tegen. 

Motherland: Fort Salem verschijnt 20 november bij Amazon Prime Video.

Je kunt nog niet op deze heksenserie stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards, maar wel op heel veel andere leuke series. 

Stem hier!