Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Schandaal, geweld en corruptie: Netflix lanceert seizoen twee van Monarca

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In het eerste seizoen van Monarca keerde Ana María Carranza na twintig jaar terug naar Mexico om het tequila-imperium van haar familie over te nemen. Vandaag presenteert Netflix seizoen twee, waarin de machtsstrijd nog hoger oploopt.

De Mexicaanse dramaserie Monarca is een productie van Ventanarosa, het productiehuis van de bekende actrice Salma Hayek. Het spannende drama vertelt het verhaal van verschillende generaties van de steenrijke familie Carranza, die haar fortuin te danken heeft aan de tequilahandel. Macht en rijkdom gaan in de wereld van de Mexicaanse elite hand in hand met corruptie, schandalen en geweld.

Seizoen 2

In het tweede seizoen van Monarca loopt de strijd tussen de telgen van de familie Carranza nog hoger op. Ana María (Irene Azuela) probeert de touwtjes in handen te houden terwijl Cecilia (Rosa María Bianchi) een nieuwe CEO aanstelt voor Monarca.

Trailer

Het tweede seizoen van Monarca telt acht afleveringen en staat vanaf vandaag voor je klaar in de Netflix-catalogus. Onderstaande trailer geeft je alvast een voorproefje. 

Monarca

drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken