Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Doodzonde: Mindhunter seizoen 3 definitief van de baan

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We wisten al dat er voorlopig geen nieuw seizoen van Mindhunter zou komen maar nu lijkt alle hoop van de baan. Bedenker David Fincher vindt dat het budget niet hoog genoeg is.

Mindhunter gaat over FBI-agenten Holden Ford en zijn maatje Bill Tench die onvermoeibaar jagen op seriemoordenaars. Wat ons betreft was Mindhunter nog lang niet afgelopen, zeker omdat in de serie de BTK Killer nog steeds losloopt. Maar daar heeft David Fincher geen boodschap aan. 

Minder geld

De serie werd zeer geprezen, maar helaas niet zo heel veel bekeken. Fincher zegt tegen de site Vulture dat hij een derde seizoen daarom voor minder geld zou moeten maken en dat is geen optie. Netflix reageerde op het interview met David Fincher met de woorden: 'Misschien over vijf jaar'. En daarmee ziet het er wel heel beroerd uit voor een van de beste Netflix-series van de afgelopen jaren. 

Mank

David Fincher is in de tussentijd niet gestopt met werken, hij maakte voor Netflix de zwart-wit film Mank. De film is gebaseerd op een script van zijn eigen vader, Jack Fincher en gaat over de relatie tussen regisseur/acteur Orson Welles en scriptschrijver Herman J. Mankiewicz tijdens het maken van Citizen Kane, door velen beschouwd als de beste film aller tijden. Gary Oldman speelt de hoofdrol. Mank staat op 4 december op Netflix. 

Kijk je veel films en series op streamingdiensten? Vergeet dan niet op je favorieten te stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards.

Stem hier!

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie