Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Mexicaanse Netflix-telenovela Madre de Aquiler populair in Nederland

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Mexicaanse serie Madre de Aquiler (draagmoeder) is reuze populair in Nederland. De reeks heeft een nogal vergezocht plot over een vrouw die wordt gekidnapt om draagmoeder te worden, maar dat deert de kijker helemaal niet.

In Madre de Aquiler probeert het rijke koppel Julia en Carlos al een tijdje kinderen te krijgen, maar dat lukt niet al te best. Ze vatten een idioot plan op dat gedoemd is te mislukken, maar dat toch aardig lukt. Dat gaat als volgt: Yeni zit in een auto met haar vader wanneer hun voertuig geblokkeerd wordt door een ander. Daar springen twee mannen uit die Yeni proberen te ontvoeren. In het gevecht dat daarop ontstaat schiet Yeni's vader een van de mannen dood en de ander wordt geraakt in zijn been. Ondanks dat pa uit zelfverdediging handelde wordt hij gearresteerd. 

Baarmoeder uitlenen

Dat was niet helemaal volgens het plan dat Julia en Carlos hadden bekokstoofd. Zij wilden in eerste instantie Yeni zou bang maken dat ze er in toe zou stemmen draagmoeder te worden. Maar nu gebruiken ze de arrestatie van haar vader als pressiemiddel. Als Yeni haar baarmoeder uitleent, komt vader vrij. 

Tweeling

Yeni gaat daarop bij Julia en Carlos wonen en natuurlijk wordt ze een beetje verliefd op de man des huizes. Ze blijkt ook nog eens zwanger van een tweeling van wie er eentje een klompvoet heeft waardoor de machtige en heel nare moeder van Carlos niets van hem wil weten.

Zorgen verdwijnen

Het verhaal klinkt vrij absurd, maar als je even al je zorgen wil vergeten is een dergelijke serie heerlijk om helemaal in te verdwijnen. Dat verklaart vast en zeker de populariteit van telenovelas.  Niet alleen in Zuid-Amerika maar zeker ook in Europa. En met Madre de Aquilar ben je maar liefst 24 afleveringen lang onder de pannen. 

Madre de Alquiler

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie