Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat komt er in mei 2021 naar Netflix?

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wil je nu al weten wat er volgende maand op Netflix te zien valt? Wij verzamelden alle films en series die de streamingdienst al op het programma heeft staan voor mei. En dat levert heel veel voorpret op. Veel plezier met het aanvullen van je kijklijst!

Zondag 2 mei

Colony seizoen 3

Voor mensen die al een tijdje zitten te wachten op het derde seizoen van Colony is deze zondag een feestdag. Eindelijk heeft Netflix het derde seizoen van de sf-serie te pakken. Dit nieuwe seizoen speelt zich zes maanden af na de tweede reeks. Het gezin Bowman woont nu in een hutje in het bos maar ze moeten al snel hun boeltje weer pakken.

Zet hier Colony op je kijklijst

Dinsdag 4 mei

Selena: The Series deel 2

Netflix knipt de laatste tijd vaker series door de helft en dat lot viel ook de serie Selena te beurt. Daarom kunnen kijkers nu pas zien hoe het verder gaat met de populaire Amerikaanse zangeres Selena Quintanilla. We waren gebleven in 1990 toen haar carrière een enorme vlucht nam. 

Zet hier Selena The Series op je kijklijst

Woensdag 5 mei 

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

Netflix is lekker op stoom met de true crime-documentaires. Deze gaat over David Berkowitz oftewel The Son of Sam, een seriemoordenaar die eind jaren zeventig zes moorden pleegde. Of liever gezegd, de vierdelige docu gaat over journalist Maury Terry die ervan overtuigd was dat Berkowitz een handlanger had. Terry besteedde een groot deel van zijn leven aan de zaak. Had hij gelijk? 

Zet hier The Sons of Sam: A Descent into Darkness op je kijklijst

Vrijdag 7 mei

Jupiter's Legacy

Superheldenserie met in de hoofdrol Josh Duhamel als superheld Sheldon Sampson, oftewel The Utopian. Hij was de gevierde leider van de oude garde, maar hij worstelt met de moderne tijd. Ben Daniels speelt zijn broer, Brainwave. Hij kan met zijn superkracht de geesten van mensen manipuleren. De kinderen van The Utopian zijn een stel rebellen die nogal twijfelen aan het nut van een superheld. 

Zet hier Jupiter's Legacy op je kijklijst

Vrijdag 7 mei 

Monster

De film Monster gaat over de 17-jarige Steve Harmon uit New York, die het goed doet op school en plannen heeft om filmmaker te worden. Maar Steve laat zich ompraten om op de uitkijk te staan bij een overval en wanneer daar iemand bij om het leven komt, wordt hij beschuldigd van moord en ziet zijn leven er ineens heel anders uit. Netflix kocht de rechten van Monster nadat de film het goed deed op het Sundance Filmfestival in 2018.

Zet hier Monster op je kijklijst

Dinsdag 11 mei

Money Explained

Documentaire over alles wat je wilt weten over geld. Van credit cards to casino's en van oplichters tot studieleningen. 

Woensdag 12 mei

Oxygene

Deze Franse film ziet er heel creepy uit. Het is dan ook een horrorfilm. Dit is het verhaal: Een vrouw wordt wakker terwijl ze vastgebonden op een bed ligt in een kleine kamer in de ruimte. Om het nog erger te maken, wordt het zuurstof gehalte in de kamer steeds minder. En ze weet ook niet wie ze is of hoe ze daar is gekomen! Maar dan klinkt er een stem die hulp biedt... 

Vrijdag 14 mei

Ferry

Dit is misschien wel de film waarop het meest gewacht wordt dit jaar. Het is Ferry! We schrijven het jaar 2006 wanneer Ferry Bouman (Frank Lammers) in Amsterdam woont en werkt voor topcrimineel Brink. Als de zoon van Brink door een rivaliserende bende bijna wordt vermoord, krijgt ons Ferry de opdracht de daders te vinden en die zoektocht leidt naar zijn geboortegrond, Brabant.

Zet hier Ferry op je kijklijst

Vrijdag 14 mei 

The Woman in the Window

Anna Fox (Amy Adams) komt door haar ernstige pleinvrees nooit buiten. In plaats daarvan bestudeert ze haar buren vanachter het raam. Als ze op een avond in een van de buurhuizen iets schokkends ziet, begint ze ernstig aan zichzelf te twijfelen. The Woman in the Window vertelt een gekmakend spannend verhaal, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Amerikaanse schrijver A.J. Finn.

Zet hier The Woman in the Window op je kijklijst

Vrijdag 14 mei 

Haunted

Mensen van over de hele wereld vertellen over iets vreselijks engs wat ze daadwerkelijk hebben meegemaakt. De vorige twee seizoenen kwamen in de oktober griezelmaand op Netflix, maar ook in mei zijn de verhalen griezelig. 

Vrijdag 14 mei

Das Schaurige Haus

Duitse horrorfilm waarin een gezin uit de grote stad naar het platteland verhuist en de twee broers uit de familie samen met hun nieuwe vrienden het mysterie rond hun spookhuis proberen te ontrafelen. 

Vrijdag 14 mei

I Am All Girls

Een vrouwelijke rechercheur moet in deze Zuid-Afrikaanse thriller samenwerken met een seriemoordenaar om een wereldwijd netwerk van kinderhandelaars te ontmantelen waarbij nogal wat belangrijke mensen zijn betrokken.

Ferry

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Woman in the Window

Misdaad | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie