Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wil je meer series zoals Never Have I Ever? Kijk dan eens naar deze

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De avonturen van Devi Vishwakumar op Netflix zijn na vier seizoenen tot een einde gekomen. Hartstikke jammer want Never Have I Ever was ontzettend leuk. Gelukkig hebben wij een 5 top-alternatieven voor je uitgezocht. 

Sex Education op Netflix 

Hopelijk ken je deze al en zo niet: ga dan zo snel mogelijk kijken want Sex Education is een van de beste dingen die Netflix tot nu toe voortbracht. Was alles in het leven maar zo leuk en grappig en goed en lief als in deze serie. De Britse serie over de verlegen tiener Otis (Asa Butterfield) en zijn door sex-geobsedeerde schoolgenoten laat je alle ellende op de wereld voor even vergeten. Vooral seizoen 1 is helemaal fantastisch. 

The Summer I Turned Pretty op Prime Video

De vijftienjarige Isabel 'Belly' Conklin (Lola Tung) gaat, zoals ieder jaar met haar broer Steven en moeder Laurel naar het strandhuis van Laurels beste vriendin Susannah. En daar zijn ook haar twee knappe zoons Jeremiah en Conrad die Belly tot nu toe als hun kleine zusje zagen. Maar nu is Belly bijna zestien en een echte schoonheid. En natuurlijk hebben die twee puberzonen hun ogen niet in hun zak zitten. 

Diepgang! 

De serie draait voornamelijk om de driehoeksrelatie tussen Belly, Jeremiah en Conrad, maar ook Laurel en Susannah hebben een behoorlijk hete zomer zodat er voor volwassenen genoeg te genieten is. Daarbij heeft The Summer I Turned Pretty een diepgang die To All the Boys en The Kissing Booth node misten en willen we allemaal wel zo'n strandhuis en een zomer waarin helemaal niets moet en alles mag.

Derry Girls op Netflix 

Derry Girls gaat over Erin, Orla, Clare, Michelle en James. Ze maken zich vooral druk om normale tienerzaken: verliefdheden, roddels, concerten (vooral eentje van Take That) en kliekjes. Wat de serie anders maakt is dat het zich afspeelt tegen de achtergrond van de onlusten in het Noord-Ierland van de jaren negentig. In 2017 en 2019 was iedereen het er over eens dat Derry Girls een van de beste comedyseries op tv was. Het derde en laatste seizoen volgde in 2022 en was weer net zo leuk. 

Heartstopper op Netflix

De middelbare school is voor niemand een makkelijke periode. Voor Charlie Spring (Joe Locke) is het nog eens extra lastig omdat hij gay is en zijn school niet echt een plek is waar diversiteit wordt toegejuicht. Charlie is smoorverliefd op Nick (Kit Connor), de stoere en supervriendelijke aanvoerder van het rugbyteam. Zou Nick misschien ook gay zijn, of is hij hetero en gewoon een aardige gast? Charlie gaat bij het rugbyteam in de hoop daar achter te komen.

Echte tieners

De Britse serie is gebaseerd op een stripboek en wat extra leuk is aan Heartstopper is dat de scholieren nu eens niet worden gespeeld door fotomodellen van in de twintig, maar eruit zien als tieners die daadwerkelijk bij je in de klas hadden kunnen zitten. Daarnaast is de serie gewoon heel erg lief. 

I'm Not Okay with This op Netflix

Het verhaal speelt zich af in een typisch Amerikaans plaatsje tijdens de jaren tachtig, waar de 17-jarige Sydney Novak zich door de middelbare school worstelt. Sidney is boos op haar vader die zelfmoord pleegde, en op haar moeder die daar niet over wil praten. Ook wel een dingetje is dat er steeds vreemde dingen gebeuren wanneer Sydney zich boos maakt. Muren die spontaan barsten bijvoorbeeld, of spullen die van de schappen vallen in de supermarkt.

Soundtrack

Ze heeft een oogje op haar beste vriendin Dina, maar die heeft net verkering met de onuitstaanbare sportgozer Bradley. Gelukkig is er ook een lichtpuntje: de excentrieke buurjongen Stan. Hoofdrolspeelster Sophia Lillis is hartstikke goed en de soundtrack van I am Not Okay with This is heerlijk 'eighties' met nummers van onder meer Prefab Sprout, The Pixies, Aztec Camera, Roxy Music en Echo and the Bunnymen.

Never Have I Ever

Komedie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie