Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Meer over het tweede seizoen van de geweldige serie The Tourist

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Het tweede seizoen van The Tourist komt steeds dichterbij. Vandaag heeft de BBC de eerste beelden vrij gegeven.

The Tourist was eind 2021 een enorme surprise. De thrillerserie met Jamie Dornan en Danielle Macdonald in de hoofdrollen was spannend, intrigerend, en verrassend. Daarom was het nieuws over een tweede seizoen zeer welkom. En nu weten we eindelijk waar het over zal gaan. 

Elliot Stanley

In seizoen 1 was de Ier Elliot Stanley (Dornan) in Australië waar ie voortdurend aanslagen op zijn leven kreeg te verduren. Iedereen leek het op Elliot te hebben voorzien, hij had alleen geen idee waarom. Dat had alles te maken met het feit dat de Ier zijn geheugen kwijt was. Elliot kreeg hulp van politieagente Helen Chambers en samen ontdekten ze dat er wel degelijk een reden was voor al die vijandigheid.

Langlopende familievete

In het tweede seizoen proberen Helen en Elliot meer te weten te komen over het verleden van Elliot en daarbij krijgen ze te maken met een langlopende familievete die vrienden en vijanden oplevert. Aan de foto's te zien wordt het weer een bloederige boel, maar net als in seizoen 1, valt er ook weer genoeg te lachen. 

Releasedatum

Een releasedatum voor seizoen 2 van The Tourist is er nog niet, maar het zal waarschijnlijk ergens in 2024 worden. 

Kijken

Als je het eerste seizoen nog niet gezien hebt, dan moet je dat zeker doen. Daarvoor heb je wel een abonnement op NPO Plus nodig.