Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Max Verstappen vertelt alles over zijn Formule 1-auto in Viaplay-reeks Max’s Machine

Series | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Het Formule 1-seizoen van 2022 mag dan wel officieel voorbij zijn, maar je hoeft de sport deze winterstop niet te missen. Kijk bijvoorbeeld vanaf vandaag naar Max's Machine op Viaplay.Advertisement

Let dus goed op als je geen genoeg kan krijgen van Max Verstappen en Formule 1 an sich.

Max' Machine

In de Viaplay-documentaire Max' Machine geeft de tweevoudig kampioen samen met Formule 1-coureur David Coulthard tekst en uitleg over hoe uniek een Formule 1-auto is. In de basis heeft het misschien wel wat weg van de alledaagse auto, maar niets is minder waar. Max' auto is sneller, gedurfder en heeft ook nog eens een compleet andere look. Wedden dat jij na het zien van deze documentaire er ook weer heel anders naar kijkt?

Max Verstappen

De vele fans van Max Verstappen worden sowieso de komende weken op hun wenken bediend op streamingdienst Viaplay. Naast deze fijne reeks waarin dus de ins en outs van zijn auto worden besproken, staat hij ook zelf in de spotlights. Sinds 24 november kun je namelijk al kijken naar het exclusieve interview dat Viaplay-koningin Amber Brantsen met hem had.

Ook is sinds 30 november F1 2022: Year of the Lion beschikbaar. In dat programma blikken Viaplay-analisten als Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel nog eenmaal terug op het spetterende seizoen van 2022.

Formule 1-programma's

Dat al deze programma's over onze Nederlandse trots op Viaplay staan, is niet heel verwonderlijk. De coureur deed deze zomer immers al een enorme belofte. "Ik weet zeker dat we de Formule 1-fans de aankomende periode kunnen trakteren op nog veel meer mooie programma’s", aldus Max. En zo gezegd, zo gedaan!

Max's Machine is vanaf nu te zien op Viaplay.

Gerelateerde video