Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Master of None keert terug op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het leek alsof het niet meer zou gebeuren, maar er komt dan toch een derde seizoen van de bekroonde serie Master of None. Netflix geeft alvast een voorproefje in de trailer.

Master of None was een van de vroege succesnummers van Netflix. De komische dramaserie van Aziz Ansari en Alan Yang won drie Emmy Awards en een Golden Globe. Na seizoen twee was er de nodige ophef rond bedenker en hoofdrolspeler Ansari, maar dat lijkt nu achter de rug. 

Master of None

De eerste twee seizoenen van Master of None draaiden om de belevenissen van Dev Shah (gespeeld door Ansari), een acteur die vooral bekend is door zijn optredens in reclames. We zien hoe Dev zich in de datingwereld stort en rondhangt met zijn vrienden Denise, Eric en Kelvin en in New York. Master of None is soms hilarisch leuk, soms romantisch en ontroerend, maar altijd steengoed.

Aziz Ansari

Als de naam Aziz Ansari je niets zegt, herken je de acteur ongetwijfeld van zijn rol als de irritante Tom Haverford in Parks and Recreation. Ook is hij een populaire stand-upkomiek. Na het grote succes van Master of None belandde Ansari in een dal nadat hij op het heetst van #metoo aan de schandpaal werd genageld na een rampzalig verlopen date. Hij liet het achter zich in de stand-upshow Aziz Ansari: Right Now, die je ook op Netflix kunt zien.

Aziz Ansari als Tom Haverford in Parks and Recreation

Seizoen 3

Met het derde seizoen slaat Master of None een nieuwe richting in. De nieuwe reeks kreeg als ondertitel Moments in Love en concentreert zich op de relatie tussen Denise (Lena White) en haar partner Alicia (Naomi Ackie). Ansari regisseerde de afleveringen, die hij samen met White schreef, maar zijn personage lijkt in het nieuwe seizoen geen (grote) rol te spelen.

Trailer

Ook in de trailer komt Ansari niet voor. Je kunt het voorproefje hier onder alvast bekijken; vanaf 23 mei staan de vijf nieuwe afleveringen op Netflix.