Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Laatste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel is onderweg

Series | 25 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Nog een topserie die binnenkort afscheid neemt: The Marvelous Mrs. Maisel begint volgende maand aan zijn vijfde en laatste seizoen. Prime Video maakte vandaag met een korte teaser de premièredatum bekend.

The Marvelous Mrs. Maisel volgt de belevenissen van Midge Maisel (Rachel Brosnahan), die het probeert te maken als comédienne in het Amerika van de jaren zestig. Met een aanstekelijk soort humor, geweldige vertolkingen en een perfecte styling haalde de serie een stroom aan prijzen binnen voor Prime Video. Met het vijfde seizoen valt echter het doek voor Mrs. Maisel.

The Marvelous Mrs. Maisel

In het vorige seizoen van de serie was Midge op een dieptepunt in haar carrière. Ze trad op als ceremoniemeester in een aftandse stripclub, tot afgrijzen van haar familie. Na een peptalk van collega en vriend Lenny Bruce (Luke Kirby) lijkt ze haar leven een nieuwe draai te geven en richt ze haar vizier op televisie en een optreden in de Gordon Ford Show.

Prime Video

Het vijfde en laatste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat op 14 april van start op Prime Video.  Als de streamingdienst hetzelfde schema aanhoudt als in het vorige seizoen, staan er wekelijks twee nieuwe afleveringen voor je klaar.

The Marvelous Mrs. Maisel

Komedie | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie