Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix redt de serie Manifest met een vierde en laatste seizoen

Series | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Er is geweldig nieuws voor de vele fans van Manifest! Het zag ernaar uit dat de mysterieuze thrillerserie zou worden geschrapt, maar Netflix is de reddende engel. De streamingdienst geeft Manifest een vierde en laatste seizoen.

Een maand geleden zag het er slecht uit voor Manifest. Het Amerikaanse televisienetwerk NBC besloot de serie na drie seizoenen te schrappen. Na de vette cliffhanger van het derde seizoen leek het erop dat de fans nooit zouden weten hoe het afloopt met de vliegtuigpassagiers waar de serie om draait.

Vlucht 828

Manifest volgt de passagiers van vlucht 828, die in een bizarre storm belandt. De piloot weet het toestel veilig te landen, maar er is een probleem: voor de buitenwereld is het vliegtuig ruim vijf jaar spoorloos verdwenen geweest. Omdat iedereen dacht dat de passagiers dood waren, moeten ze zich opeens aanpassen aan een heel nieuw leven. Ook gaan ze op zoek naar een verklaring voor wat er gebeurd is. 

Melissa Roxburgh en Josh Dallas keren terug als Michaela en Ben in seizoen vier van Manifest

Seizoen 4

In Amerika zijn de eerste drie seizoenen van Manifest ook op Netflix te zien, waar de serie erg populair is. Nadat NBC de serie cancelde, ging Netflix met het netwerk in gesprek over een doorstart. Ook stak er onder de fans een Twitterstorm op met de hashtag #SaveManifest. Inmiddels is duidelijk dat die doorstart er inderdaad gaat komen: Netflix geeft Manifest een extra lang vierde seizoen van twintig afleveringen. Dat wordt tevens het laatste seizoen van de serie. De meeste vaste leden van de cast keren terug in het nieuwe seizoen, en er wordt gefluisterd dat ze een flinke salarisverhoging hebben gekregen.

Kijken in Nederland

De eerste twee seizoenen van Manifest zijn in Nederland uitgezonden door Net5, waar momenteel seizoen drie nog loopt. Omdat seizoen vier door Netflix wordt gemaakt, is het niet waarschijnlijk dat deze afleveringen ooit op Net5 zullen belanden. Er is een ingewikkeld schema uitgedokterd om de uitzendrechten voor Manifest land voor land naar Netflix over te zetten. Waarschijnlijk zullen ter zijner tijd alle seizoenen ook in Nederland op Netflix te zien zijn.

Wanneer?

Wanneer je seizoen 4 van Manifest kunt zien is nog onduidelijk, omdat de opnames nog niet zijn begonnen. Waarschijnlijk verschijnt het laatste seizoen in de loop van 2022 op Netflix in Amerika, maar wanneer de rest van de wereld volgt is nog afwachten.