Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Hoe loopt de mysterieuze serie Manifest af?

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vanaf 2 juni staan de allerlaatste afleveringen van Manifest op Netflix. De intrigerende serie, die een bewogen bestaan kende, komt tot een einde. Maar wat gaat er gebeuren?

Een jaar geleden zag het er slecht uit voor Manifest. Het Amerikaanse televisienetwerk NBC besloot de serie na drie seizoenen te schrappen. Na de vette cliffhanger van het derde seizoen leek het erop dat de fans nooit zouden weten hoe het afloopt met de vliegtuigpassagiers waar de serie om draait.

Death Date

Netflix bleek de redder in nood. De streamingdienst besloot de vele fans toch nog dat vierde en laatste seizoen te schenken. Daarvan verschenen de eerste tien afleveringen in november 2022. De resterende helft staat op het programma voor 2 juni. Een belangrijke datum in het Manifest-universum omdat 2 juni 'Death Date' is. Dat is de datum waarom veel weder opgestane passagiers opnieuw zullen overlijden

Netflix bracht de volgende trailer uit over de laatste afleveringen. Seizoen 4 deel 1

In de eerste helft van het vierde seizoen voelden Ben, Michaela, Saanvi en Cal zich steeds moedelozer worden over de toekomst en hun kans om te overleven. De andere passagiers zorgden tenslotte alleen maar voor chaos en ellende. Zeker in het geval van Angelina die Bens vrouw Grace vermoordde en zijn dochter Eden ontvoerde. Eagan en Adrian maakten er ook een potje van.

The Calling

Het grote probleem is dat veel passagiers niet toe hebben gegeven aan 'the calling', zoals Michaela, Ben, Saanvi en Cal wel deden. 'The calling' is de enige mogelijkheid aan 'death date' te ontsnappen zoals Zeke liet zien. Maar één persoon kan het verpesten voor de rest en zo lijkt het erop dat alle passagiers op 2 juni 2024 aan hun einde gaan komen. 

Is de saffier de oplossing?

Er gloorde toch nog wat hoop met de ontdekking van de Omega Saffier, een mystiek object dat Michaela, Ben en de rest kan beschermen tegen de wandaden van de rest. Is de geheimzinnige saffier het antwoord?

Manifest

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie