Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit moet je weten voordat je begint aan seizoen 3 van The Mandalorian

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Vandaag begint het derde seizoen van The Mandalorian op Disney+. Omdat het best een tijdje geleden is dat we Din Djarin in actie zagen, frissen we even je geheugen op.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Disney+

Abonneer je nu op Disney+

De Star Wars-series op Disney+ worden door de fans met wisselend enthousiasme onthaald, maar iedereen is het er wel over eens dat The Mandalorian van ongekende klasse is. Hoe staat het ervoor met Din Djarin en Grogu, en wat mag je van het nieuwe seizoen verwachten?

The Mandalorian

Als je helemaal op de hoogte wil zijn, moet je naast de eerste twee seizoenen van The Mandalorian eigenlijk ook The Book of Boba Fett bekijken. In de laatste paar afleveringen duikt namelijk ook Mandalorian Din Djarin (Pedro Pascal) op in die miniserie. 

The Book of Boba Fett scene
The Book of Boba Fett scene

Grogu

Aan het eind van seizoen twee zag het er triest uit voor Din Djarin. Hij had Grogu - ook bekend als Baby Joda - achtergelaten bij Luke Skywalker om te beginnen aan zijn Jedi-training. In The Book of Boba Fett komen de twee gelukkig weer bij elkaar, nadat Skywalker zijn leerling de keuze geeft tussen een leven als Jedi of om verder te gaan als het weeskind van Din Djarin. Grogu kiest het laatste.

Book of Boba Fett Grogu
Book of Boba Fett Grogu

Din Djarin

Een Mandalorian mag zijn hel nooit afzetten. Omdat Din Djarin deze regel heeft gebroken, heeft hij het recht om zich Mandalorian te noemen verspeeld. In principe is het mogelijk om na een boetedoening in 'het levende water' onder de mijnen van de planeet Mandalore weer te mogen terugkeren naar de gelederen van de Mandalorians, maar aangezien die mijnen volledig zijn vernietigd lijkt die weg afgesloten. Of toch niet? In de trailer van seizoen 3 wordt het hele verhaal nog eens opgerakeld, en dat is vast niet voor niets.

The Apostate

Met een bescheiden speelduur van 35 minuten  trapt de aflevering The Apostate het derde seizoen van The Mandalorian af.  Met zijn darksaber, een nieuw ruimteschip en zijn kleine vriend Grogu reist Din Djarin terug naar Mandalor, in de hoop op eerherstel. Het seizoen krijgt weer acht afleveringen, die wekelijks op woensdag verschijnen op Disney+. 

Abonneer je nu op Disney+

The Mandalorian

Sciencefiction | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie