Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Om nom nom: zo maak je de blauwe koekjes uit The Mandalorian

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het kleine wezentje uit The Mandalorian blijft ons vertederen: Baby Yoda kon de blauwe koekjes uit de voorlaatste aflevering niet weerstaan. Showrunner Jon Favreau vertelt hoe je ze maakt.

In het tweede seizoen van de hitserie van Disney+ heeft Baby Yoda een fascinatie voor voedsel ontwikkeld. Het wezentje - we weten sinds vorige week dat hij eigenlijk Grogu heet - kon niet afblijven van de eieren van een medepassagier en verschalkte een octopusachtig wezen. Ook blijkt het een zoetekauw te zijn.

Macarons

In aflevering vier zagen we hoe Grogu 'the force' gebruikt om een scholier een stel koekjes afhandig te maken. De felblauwe macarons smaken hem blijkbaar best, maar Grogu ontdekt ook wat er gebeurt als je teveel van iets lekkers eet...

Jon Favreau

Fans van de show die zelf willen proeven hoe de koekjes smaken, kunnen ze nu zelf proeven. Showrunner Jon Favreau heeft in een  populaire YouTube-show onthuld hoe je de koekjes maakt. Gelukkig zijn alle ingrediënten gewoon op aarde verkrijgbaar. De video van de show zie je hier onder.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie