Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De nieuwste info over seizoen 2 van The Mandalorian

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Francois Duhamel/Lucasfilm LTD.
©
Foto: Francois Duhamel/Lucasfilm LTD.

Ben je ook zo benieuwd naar het nieuwe seizoen van The Mandalorian? 30 oktober lijkt nog ver weg, maar enkele details over de nieuwe afleveringen werden vandaag al bekend.

Entertainment Weekly nam een kijkje op de set bij de opnames van het tweede seizoen van The Mandalorian en sprak met de hoofdrolspelers en showrunner Jon Favreau. Opnames van seizoen twee werden afgerond in maart. Net op tijd, want vier dagen later legde de coronaepidemie de filmindustrie lam.

Jon Favreau

Showrunner Favreau weet te vertellen dat het tweede seizoen acht afleveringen krijgt, waarvan hij zelf de eerste gaat regisseren. Favreau regisseerde eerder onder meer de eerste Iron Man-films en de live action-versies van The jungle book en The lion king voor Disney. Het is voor het eerst dat hij ook voor The Mandalorian op de regiestoel plaatsneemt. Andere regisseurs van deze reeks zijn onder meer Robert Rodriguez (Sin city), Rick Famuyiwa (Dope) en Carl Weathers (die ook de rol van Greef Karga speelt).

Baby Yoda

Op de foto's bij het artikel zien we verder dat Baby Yoda wat ouder lijkt (peuter Yoda?) en dat Gina Carano  en Carl Weathers terugkeren als Cara Dune en Greef Karga. In het artikel wordt gespeculeerd over het aantreden van Rosario Dawson als Ashoka Tano, Temuera Morrison als Boba Fett en rollen voor Michael Biehn en Timothy Olyphant, maar geen van deze namen wordt nog bevestigd.

Moff Gideon

Wie absoluut zeker van de partij gaat zijn is Moff Gideon. Deze schurk, gespeeld door Giancarlo Esposito, maakte de laatste aflevering van seizoen twee zijn opwachting. De acteur belooft een confrontatie tussen zijn personage en de Mandalorian (Pedro Pascal). Ook laat weten erg blij te zijn met de kans om een cape te dragen en een Darksaber rond te zwaaien. Verder verklapt hij terug te keren in een groter voertuig. De fans hopen op een iconische Star Destroyer.

Premiere

Op 30 oktober staat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Disney+.

 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie