Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Heeft Lupin een datum voor seizoen 3? Het internet denkt van wel.

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een redacteur van een Netflix-fansite ontdekte een geheimzinnige code in de Netflix-app.  Hij gelooft dat hij daarmee heeft ontcijferd wanneer het derde seizoen van Lupin van start gaat, en zijn theorie is heel geloofwaardig.

Fans van de Franse misdaadserie Lupin wachten al een poosje op het derde seizoen van hun serie. Een half jaar geleden bracht Netflix al een teaser in de wereld, maar een premièredatum is er nog altijd niet. Tot nu, want redacteur Kasey Moore van Whats-on-Netflix denkt dat Netflix de datum gecodeerd heeft verstopt in de app.

Lupin

Wie in de Netflix-app naar de profielinstellingen gaat en kiest voor de optie om een profielafbeelding aan te passen, krijgt een lange keuzelijst met afbeeldingen van personages uit de diverse Netflix-series. Bij Lupin zijn deze afbeeldingen sinds kort gecombineerd met cijfers, zoals je ziet op onderstaande afbeelding.

Lupin code
Lupin code

Code

De getallen '310250' suggereren een datum, maar dat is het natuurlijk niet. Maar als je de cijfers gaat husselen en zoekt naar een datum in 2023, zijn er eigenlijk maar drie combinaties mogelijk. Naast de wel heel erg snelle datums 1 en 10 mei (010523 en 100523) is 5 oktober (051023) de meest waarschijnlijke optie. Dat klopt ook met voorspellingen dat Lupin in de herfst zou terugkomen.

Datum

Zet 5 oktober dus maar in je agenda. Doe het voor de zekerheid met potlood, totdat Netflix officieel laat weten dat dit echt de oplossing is van hun raadsel.

Lupin

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie