Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Lupin seizoen 3

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Natuurlijk verheugen we ons op 11 juni, de dag dat het tweede deel van Lupin te zien is op Netflix. Maar als dat met net zo'n cliffhanger eindigt, hoe lang moeten we dan wachten op deel drie? Dit is wat we weten over het volgende seizoen van Lupin.

Lees ook: Alles over het tweede deel van Lupin

Omdat Hubert Pelligrini zijn familie verscheurd heeft, zint Assane Diop (Omar Sy) op wraak in de tweede lading afleveringen van Lupin. Kijkers kregen aan het eind van deel 1 een enorme cliffhanger voor de kiezen, waarin het lot van zijn ontvoerde zoontje aan een zijden draad hangt. Op 11 juni 2021 komt de ontknoping in deel 2, dat opnieuw uit vijf afleveringen bestaat.

Als Omar het zegt...

Dat er daarna nog meer afleveringen val Lupin op komst zijn, staat al vast. Je hoeft het niet van ons aan te nemen: hoofdrolspeler Omar Sy zegt het zelf op Twitter: "We kunnen niets voor jullie verborgen houden. Lupin deel 3 is bevestigd!". Het was een antwoord op een tweet van een journalist die de website assane-diop.com had ontdekt. Daarop staat te lezen dat Lupin terugkeert voor een deel 3.

 

 

Verwarring

Wat het een beetje verwarrend maakt is dat Netflix zijn series normaal gesproken presenteert in seizoenen, maar bij Lupin spreekt over 'delen' ('parts'). De eerste vijf afleveringen van Lupin waren het eerste deel van seizoen 1, op 11 juni 2021 gevolgd door deel twee met opnieuw vijf afleveringen. Alle tien afleveringen horen dus bij seizoen 1.

Wat Omar Sy bedoelt als hij het heeft over 'partie 3' is niet helemaal duidelijk. Hint hij naar een nieuw seizoen, of naar deel drie van seizoen 1? Normaal gesproken zit er bij Netflix meer tijd tussen twee seizoenen dan tussen twee delen van hetzelfde seizoen. 

De boodschap op assane-diop.com

Wanneer?

Of er nu een nieuw seizoen of een nieuw deel komt: waarschijnlijk zie je de volgende lading afleveringen van Lupin ergens in het begin van 2022.

Netflix lanceert de seizoenen van zijn series gewoonlijk - dus als er geen epidemie roet in het eten gooit - met tussenpozen van een ongeveer een jaar. Lupin ging van start in januari 2021, dus januari 2022 lijkt een logisch moment voor een nieuw seizoen.

De verschillende delen binnen een seizoen verschijnen veel sneller na elkaar. Soms slechts drie maanden, soms zes maanden, zoals in het geval van Lupin. Mocht het eerste seizoen van Lupin een derde deel krijgen dat weer zes maanden op zich laat wachten, dan komen we ook uit in januari 2022.

Maar natuurlijk houden we je op de hoogte van een officiële releasedatum.

Wie?

Over de verhaallijn van Lupin deel 3 / seizoen 2 is nog geen informatie naar buiten gekomen. Wat natuurlijk wel vaststaat is dat Omar Sy weer de rol van Assane Diop alias Lupin gaat spelen. Hier vertellen we waar je de goedlachse acteur nog meer kunt zien.