Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Achter de schermen bij Lupin deel 2 op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netlfix
©
Foto: Netlfix

Het spannende einde van deel 2 van Lupin speelt zich af in het Châtelet theater in Parijs. Netflix heeft een achter de schermen-video geplaatst waarin we kunnen zien hoe alle ingewikkelde scènes daar werden opgenomen. 

Het tweede deel van Lupin staat sinds 11 juni op Netflix en daarin zien we hoe het verder gaat met meesterdief Assane Diop, gespeeld door Omar Sy. Kijkers die het tweede deel al keken, weten dat er nogal een spectaculaire achtervolgingsscène in zit. De achter de schermen-video bevat daarom wat spoilers.

Lees ook: Waar gaat Lupin over?

 

 

 

Meer seizoenen

Dat er daarna nog meer afleveringen val Lupin op komst zijn, staat al vast. Je hoeft het niet van ons aan te nemen: hoofdrolspeler Omar Sy zegt het zelf op Twitter: "We kunnen niets voor jullie verborgen houden. Lupin deel 3 is bevestigd!". Lees hier alles over het derde deel!

Wat kijken na Lupin?

Kun je niet zo lang wachten, probeer dan deze kijktips in de tussentijd: meer gewaagde inbraken, meer hoofdrolspeler Omar Sy en meer actie in de straten van Parijs? Dan moet je deze series en films op Netflix eens een kans geven!