Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Luister naar de nieuwe aflevering van de geweldige Wat flix je me nu podcast

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

Ferry, Sander, Rob en Heleen delen weer hun streamingtips met je. En Irma van Guidinc. doet ook mee. Zij liep al streamend een trauma op. 

Luister naar aflevering 14 van Wat flix je me nu

Ferry trapt gelijk af met zijn tip Margin call (MyLum.tv) met in de hoofdrollen Kevin Spacey en Jeremy Irons. Een financiële instelling in zwaar weer door investeringen in slechte leningen. Wat speelt zich binnen 24 uur allemaal af?

Love and anarchy

Heleen heeft als tip van de week de Scandinavische serie Love and anarchy (Netflix). Het verhaal over een vrouw die een oude uitgeverij moet moderniseren en ondertussen een flinke flirt heeft met een jonge man.

Lumière

Gast is deze keer Marike Muselaers van MyLum.tv (voorheen Lumière Series). MyLum.tv is een on demand platform dat het allemaal nèt even anders doet. Wat hebben zij allemaal te bieden? Luister deze aflevering en je komt er vanzelf achter.

Undercover

Sander kijkt op dit moment het tweede seizoen van Undercover (Netflix) maar is een beetje teleurgesteld. Heleen beaamt dat. Ook heeft hij gekeken naar een film die al een tijdje op zijn lijstje stond: Black mass (Netflix) met Johnny Depp. Een waargebeurd verhaal over een van de meest meedogenloze criminelen van Amerika genaamd James ‘Whitey’ Bulger die gaat samenwerken met de FBI om de maffia aan te pakken. Absolute aanrader!

Last Christmas

Irma heeft een traumatische ervaring achter de rug. Ze keek naar Last Christmas (Amazon Prime) de film gebaseerd op de hit van Wham!. Het begon heel goed, zoals een romantische comedy hoort te gaan. Ze is alleen bijzonder boos over de plotwending. Als je wilt weten waarom moet je maar luisteren!

David Letterman en Kim Kardashian

Rob heeft nog als tip My next guest needs no introduction with David Letterman en dan vooral de aflevering met Kim Kardashian West.

Deadly Class

Irma komt tot slot nog met een vers van der pers tip. Zij heeft met genoegen gekeken naar Deadly class over een school waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Apart gegeven maar bijzonder grappig. En dat terwijl de ledenmaten en het bloed je om de oren vliegen.

Humor

Uiteraard wordt de post weer behandeld en eindigt de aflevering weer met Zeg Maar Dag Met een Lach.

Luister naar aflevering 14 van Wat flix je me nu