Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Netflix trakteert de fans van Lucifer op duivels leuke bloopers

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Versprekingen, storende beesten en falende rekwisieten: bloopers blijven altijd leuk. Netflix trakteert de fans van Lucifer op een verzameling van de meest hilarische blunders met hoofdrolspeler Tom Ellis en zijn collega's.

De eerste helft van het vijfde seizoen van Lucifer verscheen vorige maand op Netflix, maar de fans hebben nog acht afleveringen tegoed. Door het coronavirus moest de productie van de serie worden gestaakt.

Bloopers

Om het wachten iets draaglijker te maken, verzamelde Netflix ruim vier minuten van de leukste blunders die tijdens de opnames werden gemaakt. Je vindt de bloopers op YouTube, waar de teller onder het filmpje al op bijna een half miljoen weergaven staat. De cast van de populaire serie krijgt het onder meer aan de stok met een eend en een donutdoos.

Seizoen 5

Voor de tweede helft van het vijfde seizoen, dat uit nog eens acht afleveringen bestaat, is nog geen officiële premièredatum bekend. Verwacht wordt dat de afleveringen rond kerst of begin 2021 beschikbaar zijn.
 

Laatste seizoen

Eigenlijk zou Lucifer daarna stoppen, maar door de populariteit van de serie besloot Netflix de duivelse detective een zesde seizoen te gunnen. Dit laatste seizoen wordt met  tien afleveringen iets korter.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie