Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Lucifer deelt komische clip uit musical-aflevering

Series | 1 jaar geleden | Televizier

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Lucifer heeft een leuke verrassing in petto voor de de kijkers. Het nog te verschijnen tweede deel van seizoen 5 krijgt een heuse musical-aflevering!

Volgens hoofdrolspeler Tom Ellis is de aflevering waarin de cast van de komische politieserie zingt en dans de allerleukste die hij ooit gemaakt heeft. Op twitter schrijft de acteur dat de aflevering één van de meest toffe dingen is die hij ooit heeft meegemaakt. "Ik kan niet wachten tot jullie dit allemaal kunnen zien!"

Another one bites the dust

De makers hebben ook al een clipje gedeeld uit de betreffende aflevering. De cast zingt en danst hier op een footballveld op Another one bites the dust van Queen. 

Experimenteren

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer verscheen op 21 augustus op Netflix. Het betreft acht afleveringen. Ook hierin werd door de makers ook al wat geëxperimenteerd; in aflevering 4 werd de klok teruggedraaid naar 1946 en speelde alles zich in het zwart-wit af. 

Lucifer op Netflix

De musical-aflevering van Lucifer zit dus in het tweede deel van seizoen 5, dat opnieuw bestaat uit 8 afleveringen. De verwachting is dat dit seizoen rond de feestdagen op Netflix wordt gezet. Fingers crossed!