Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Loki slaat de handen ineen met... Bart Simpson?

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Onder de paraplu van Disney komen heel veel verschillende merken samen. Dat maakt het mogelijk om verrassende crossovers te maken. En zo kan het gebeuren dat Loki uit het Avengers-universum van Marvel de handen ineenslaat met Bart Simpson.

Op woensdag 7 juli kun je op Disney+ kijken naar een speciale aflevering van The Simpsons, die The Good, the Bart and the Loki is gedoopt. In de korte special is Loki weer eens verbannen van Asgard. Op aarde belandt hij in een bekend Amerikaans plaatsje, waar hij het pad kruist met Springfields machtigste helden en schurken.

Poster

In afwachting van de eenmalige special is er alvast een poster in de bekende stijl van de Marvel filmposters. Daarop zien we onder anderen Lisa als Thor en Ralph als Hulk.

Star Wars & Simpsons

Het is niet de eerste keer dat Disney een Simpsons-crossover op zijn streamingdienst plaatst. Eerder was Maggie Simpson al te zien in The Force Awakens from Its Nap, een knipoog naar Star Wars. Ook deze special vind je op Disney+.

Loki

Natuurlijk is er woensdag ook weer een aflevering van Loki, de zesdelige serie over de god van de chaos, gespeeld door Tom Hiddleston.