Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Aaah l'amour! Lily Collins is charmant in de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris

Series | 2 jaren geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Parijs is de stad van de liefde, de romantiek en de mode, en het is waar de Amerikaanse Emily haar droombaan krijgt aangeboden. Lily Collins schittert vanaf 2 oktober in de nieuwe romantische comedyserie Emily in Paris op Netflix.

Marketingmanager Emily (Lily Collins) heeft het best naar haar zin in Chicago, maar als ze een droombaan krijgt aangeboden in Parijs pakt ze direct haar koffers. In de lichtstad wordt ze verantwoordelijk voor de sociale mediastrategie van een prestigieus Frans marketingbureau. Daarnaast heeft Emily voldoende tijd voor een eigen sociale strategie, want iedereen weet dat het in Parijs krioelt van de mooie mannen.

Aanstekelijk

Emily in Paris komt uit de koker van schrijver en producent Darren Star, het brein achter successen als Beverly Hills 90210Melrose place en Sex and the city. Dat belooft dus een serie met veel mooie gezichten, luchtige romantische verwikkelingen en aanstekelijke humor. Lily Collins zag je op Netflix eerder in het anorexiadrama To the bone, waarvoor ze goede kritieken kreeg. Ook speelde ze naast Zac Afron in Extremely wicked, shockingly evil and vile, een film over seriemoordenaar Ted Bundy.

Ook leuk

Naast Lily Collins in de rol van Emily zie je in de tiendelige serie onder anderen Ashley Park (uit de Netflix-serie Tales of the city), de knappe Franse acteur Lucas Bravo en Kate Walsh (13 reasons why).