Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De leukste Zuid-Amerikaanse telenovela's op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Is je eigen leven een beetje saai? Dan is een Zuid-Amerikaans telenovela de oplossing. In die series in het leven altijd spannend. En het fijne is dat telenovelas, in tegenstelling tot soaps, niet oneindig niet oneindig doorgaan. Gelukkig heeft Netflix een paar hele goeie series online staan en wij hebben de beste daarvan voor je op een rijtje gezet. 

La Casa de las Flores

Roberta, de minnares van de rijke Ernesto pleegt zelfmoord en Ernesto zelf moet naar de gevangenis omdat Roberto fraude heeft gepleegd in zijn naam. Dat is het startpunt van deze zwarte komedie. Natuurlijk volgen er nog heel veel plottwists. La Casa de Las Flores is niet alleen heel vermakelijk, de serie ziet er ook nog eens heel goed uit. Als je de serie af hebt, kun je ook nog even kijken naar de driedelige spin-off La Casa de las Flores: The Funeral. 

Club de Cuervos

De eerste Spaanstalige original op Netflix waarin een broer en zus een worstelend voetbalteam erven waarna ze de strijd aangaan om de leiding. Dit is een serie die je heerlijk kan bingen.  

Ingobernable

Kate del Castillo was eerder al te zien in de populaire misdaadreeks La Reina del Sur (die gedeeltelijk op Netflix te zien is), in Ingobernable, out in 2017, speelt ze de First Lady van Mexico die ernstige twijfels heeft of haar echtgenoot wel capabel genoeg is om het land te leiden.  

Toy Boy

Zoals veel andere telenovelas begint Toy Boy met een hoofdpersoon die wordt vrijgelaten uit de gevangenis om daarna wraak te nemen op de mensen die hem daar geheel onterecht weggestopt hadden. Maar eerst gaat Hugo terug naar zijn oude werkplek, een striptent. Toy Boy zit dan ook vol met aantrekkelijke mannen die de hele tijd hun kleren uittrekken. 

Luis Miguel  - La Serie

Hier is ie volledig onbekend maar Luis Miguel is een van de populairste Latijns-Amerikaanse zangers aller tijden. Deze biografische serie laat zien hoe dat zo is gekomen. Diego Boneta speelt de muzikant met de bijnaam El Sol de Mexico. 

La casa de las flores

Komedie | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Club de Cuervos

Sport | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie